top of page
Personal Training
shutterstock_dpt_online 1.jpg

Personal Training

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

Personal Training is écht iets anders dan bijles. Al vanaf het kennismakingsgesprek werken we op een gestructureerde manier toe naar het gewenste resultaat. Daarbij hebben onze Personal Trainers er een sport van gemaakt om precies de juiste hulpmiddelen in te zetten. Binnen de kortste keren is de Personal Trainer het wiskundemaatje aan wie de leerling altijd alles over wiskunde durft te vragen, samen maken jullie wiskunde leuk. Voor de structuur wordt de voortgang van elke les bijgehouden in het persoonlijke Mijn dPT-account van de leerling. Hierbij nodigen we de ouder(s)/verzorger(s) en vaak zelfs ook de betreffende wiskundedocent uit om het hele proces op de voet te volgen.

Duo Training
shutterstock_552648484.jpg

DUO Training

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

Samen leren werkt niet alleen motiverend, maar is bovendien vaak erg efficiënt. Zowel in de voorbereidingen als tijdens de lessen help je elkaar met het overbruggen van lastige onderwerpen. De Personal Trainer zorgt ervoor dat dit proces evenwichtig verloopt. Hij of zij ziet erop toe dat dat de leerlingen elkaar naar een hoger niveau tillen zonder dat een individueel proces wordt afgeremd. Hierbij tonen we initiatief wanneer het niveau van twee leerlingen toch te ver uit elkaar blijkt te liggen of het gewoonweg niet klikt tijdens de sessies. Dit alles gaat vanzelfsprekend in goed overleg met de ouder(s)/verzorger(s). 

Groepstraining
shutterstock_645425179.jpg

Groeps Training

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

In een groep heerst weer een heel andere dynamiek.  Door het afwisselen van momenten waarin de Personal Trainer centraal iets uitlegt met momenten waarin zelfstandig gewerkt wordt, blijft het individuele proces van elke leerling zichtbaar voor de Personal Trainer. Hierbij wordt de persoonlijke voortgang van elke leerling met dezelfde precisie in Mijn dPT bijgehouden als bij een Personal Training en wordt in overleg met de ouder(s)/verzorger(s) bijgestuurd met een aansluitende individuele les indien nodig.

bottom of page