top of page
Personal Training
shutterstock_dpt_online 1.jpg

Personal Training

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

Personal Training is écht iets anders dan bijles. Al vanaf het intakegesprek werken we op een gestructureerde manier toe naar het gewenste resultaat. Daarbij hebben onze Personal Trainers er een sport van gemaakt om precies de juiste hulpmiddelen in te zetten. Binnen de kortste keren is de Personal Trainer het wiskundemaatje aan wie de leerling altijd alles over het vak durft te vragen. Samen maken jullie wiskunde weer leuk. Voor de structuur wordt de voortgang van elke les bijgehouden in het persoonlijke Mijn dPT-account van de leerling. Hierbij nodigen we de ouder(s)/verzorger(s) en vaak zelfs ook de betreffende wiskundedocent uit om het hele proces op de voet te volgen.

Duo Training
shutterstock_552648484.jpg

DUO Training

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

Samen leren werkt niet alleen motiverend, maar is bovendien vaak erg efficiënt. Zowel in de voorbereidingen als tijdens de lessen help je elkaar met het overbruggen van lastige onderwerpen. De Personal Trainer zorgt ervoor dat dit proces evenwichtig verloopt. Hij of zij ziet erop toe dat dat de leerlingen elkaar naar een hoger niveau tillen zonder dat een individueel proces wordt afgeremd. Hierbij tonen we initiatief wanneer het niveau van twee leerlingen toch te ver uit elkaar blijkt te liggen of het gewoonweg niet klikt tijdens de sessies. Dit alles vanzelfsprekend in goed overleg met de ouder(s)/verzorger(s). 

Groepstraining
Examentraining
shutterstock_280363928.jpg

examenTraining

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

Tijdens de voorbereidingen op het eindexamen behandel je veel meer stof dan voor eerdere toetsen en SE's. Omdat we in korte tijd alle theorie nog eens willen doorlopen zijn de programma's van onze examentrainingen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. In tien trainingen (ingedeeld met steeds korte pauzes) worden alle examenonderwerpen in logische volgorde behandeld. Daarnaast krijgt iedere leerling een eigen dPT-examenbundel en toegang tot een grote hoeveelheid extra materialen. De groepjes variëren van vijf tot acht leerlingen, zodat er genoeg ruimte is voor individuele vragen. Evenals de groepslessen vinden de examentrainingen plaats in een van onze studielokalen.

bottom of page