Persoonlijk

Bij dPT Wiskunde geven we Personal Training, geen bijles. Vanaf de allereerste kennismaking doen we er met veel enthousiasme alles aan onze begeleidingen zo goed mogelijk op de leerling af te stemmen. We verwelkomen iedereen daarom graag in een geheel vrijblijvend intakegesprek. 

Kwaliteit

Al onze Personal Trainers zijn nog druk bezig hun studie en komen daardoor dagelijks in aanraking met vraagstukken die met behulp van middelbare school-wiskunde op te lossen zijn. Bovendien zijn ze getraind in het omgaan met uitdagingen als leerlingen met faalangst, dyscalculie en motivatieproblemen.

Enthousiasme

Wiskunde wordt pas echt leuk als je er goed in bent. Onze Personal Trainers barsten daarom van het enthousiasme en zien niets liever dan dat ze hun leerlingen net zo enthousiast krijgen. Daarom hoeven onze leerlingen hun wiskundeboeken er nooit met tegenzin bij te pakken.

"Ik raad iedereen aan die moeite heeft met wiskunde, bijles te gaan nemen bij dPT. Ik stond een 5 voor wiskunde B en heb door hun bijlessen een 8,5 gehaald op het centraal examen."

 

Pelle (6 VWO, Wiskunde B)                                                                         

Bron: Nimbles

dPT in beeld

 

In één zin: “Iedereen kan zijn wiskunderesultaten verbeteren met de juiste motivatie en hulp”. En onze personal trainer kunnen die hulp bieden. 

Aanbod

Examentraining

  • Ervaren Personal Trainer

  • 5 - 10 personen

  • Mijn dPT-account

  • dPT Examenbundel

  • Voortgangstoetsen

  • Geen reiskosten

AMSTERDAM

020-2620409

info.amsterdam@dptwiskunde.nl

DELFT-DEN HAAG

015-2002132

info.delft@dptwiskunde.nl

TILBURG

013-2032858

info.tilburg@dptwiskunde.nl

ALGEMEEN

085-1301290

info@dptwiskunde.nl

Phone icon.png
Mail icon.png
FB Icon.png