Examentrainingen

Behaal in drie weken je eindexamen! 

Het zou ontzettend leuk en verstandig zijn als je ervoor kiest met ons aan de slag te gaan om het beste van jouw examen te maken. Samen zullen we er dan alles aan gaan doen om alles wat je de afgelopen jaren geleerd hebt tijdens het CSE zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Voordat we je het aanmeldformulier onderaan de pagina laten invullen willen we je graag laten zien hoe we dit voor elkaar gaan krijgen. Ben je op voorhand al nieuwsgierig geworden naar onze materialen? Je kunt alvast een kijkje nemen in onze examenbundel en alvast een van onze theorievideo's bekijken. Ook kun je de planning voor jou niveau alvast eens rustig bekijken.

Kleine

groepen

beste

Trainers

EIGEN

materialen

"Ik geloof best dat je je eindexamen wiskunde net kunt halen met de trucjes van een Leidse spoedcursus. Je zult alleen merken dat je praktisch alles bent vergeten wanneer je in september bij mij in de collegezaal zit."

 dr. M. Koster - Wiskundedocent/Propedeusedirecteur Econometrie (UvA)

€ 325,-

Examentraining

€ 295,-

Vriendentarief

€ 21,75

EvJ-licentie

De trainingen vinden plaats in onze lesruimten in Tilburg en Amsterdam. Tussen de lessen in zal er steeds een korte pauze van tien minuten zijn om de stof te laten bezinken. Vanzelfsprekend kun je het programma uitbreiden met extra lessen wanneer dat nodig lijkt. Het is echter niet mogelijk om een deel van ons programma te volgen. Selecteer hieronder je locatie, niveau en wiskundesoort om te zien voor welke programma's je je kunt inschrijven. 

Aanmelden

arrow&v
arrow&v
arrow&v
Phone icon.png
Mail icon.png
FB Icon.png