top of page
dPT background bl-min (1).png

Examentraining

Behaal in 3 weken je eindexamen!

Het zou ontzettend leuk en verstandig zijn als je ervoor kiest met ons aan de slag te gaan om het beste van jouw examen te maken. Samen zullen we er dan alles aan gaan doen om alles wat je de afgelopen jaren geleerd hebt tijdens het CSE zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Voordat we je het aanmeldformulier onderaan de pagina laten invullen willen we je graag laten zien hoe we dit voor elkaar gaan krijgen. Ben je op voorhand al nieuwsgierig geworden naar onze materialen? Je kunt alvast een van onze theorievideo's en een uitgewerkte examenvideo bekijken. Theorievideo's over de gehele stof en examenvideo's behoren bij ons examentrainingen.

Kleine
groepen

beste

Trainers

EIGEN

materialen

Doordat er slechts 5 tot 10 personen in ieder groepje zitten krijg je gegarandeerd genoeg persoonlijke aandacht van je Trainer.

Onze Trainers hebben met zowel één-op-één- als groepslessen veel ervaring en zijn bovendien vergevorderd met hun studie.

Bij aanvang krijg je van ons een dPT-examenbundel en tijdens de trainingen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onze theorievideo's.

Meer Info

"Heel fijn dat dit werd mogelijk gemaakt en ik heb vooral veel inzicht gekregen hoe het examen er ongeveer uit gaat zien en wat ik kan verwachten."
 
Examenleerling Odulphus (5 havo, Wiskunde A)                                                                         

Bron: Nimbles

Examentrainingen kopen
Histogram en frequentiepolygoon
18:25
Vraag 10 2019 vwo B T1
19:04

Theorie
video

Examen
video

Examentraining 2022-2023

De examens zijn misschien nog ver in zicht, maar ben je toch al benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem dan graag contact met ons op voor al je vragen over de examentrainingen van dit jaar via onderstaande knop!

bottom of page