top of page
Unieke projecten
Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

dPT Wiskunde is in ieder opzicht gek op wiskundeonderwijs. We dragen dan ook altijd graag ons steentje bij wanneer er vanuit school behoefte is aan wiskundebegeleiding buiten het reguliere onderwijs om. Omdat we ons goed realiseren dat deze behoefte per school, tijdstip en leerling kan verschillen denken we altijd graag mee over de beste invulling. We zijn hierin ontzettend flexibel. Zo kunnen we bijvoorbeeld materiaal op maat ontwikkelen, video’s opnemen of meedenken over een afsluitende toets. Alles naar de voorkeur vanuit school. Voorbeelden van unieke projecten op scholen zijn een algebracursus die we voor 4 VWO hebben georganiseerd en inloopvraaguren voor de onderbouwleerlingen die een onvoldoende stonden. Of het meehelpen met de organisatie van de zomer- en lentescholen. Tijdens dit soort cursussen herhalen we meestal stof die eerder in het jaar behandeld is, met precies die leerlingen die hieraan behoefte hebben. Is er vanuit school interesse in extra wiskundebegeleiding voor de leerling, of behoefte aan extra informatie? Neem dan snel contact op, dan denken we mee over de mogelijkheden.

Lente & zomerscholen
Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

Wiskunde is hét vak waarbij een ononderbroken lijn in het lesgeven cruciaal is. Daarom kun je op dPT Wiskunde rekenen als een vakdocent onverhoopt uitvalt. Of het nu gaat om een kortdurend vaderschapsverlof of een langdurige ziekte, wij zorgen voor de inzet van onze meest ervaren Personal Trainers. Naast het lesgeven nemen we, indien gewenst, ook alle bijkomende taken voor onze rekening. Denk aan het nakijken van toetsen, het ontwikkelen van lesmateriaal en het onderhouden van contact met collega's en ouders. Uiteraard altijd in nauw overleg met de school om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen.

Examentraining

examentrainingen

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

dPT Wiskunde verzorgt al jaren kenmerkende driewekelijkse examentrainingen, waarin niet alleen tijd wordt genomen voor het behandelen van alle stof, maar bovendien tijd is om de grote hoeveelheid stof te laten bezinken. De examentrainingen zijn van hoog niveau en alle leerlingen krijgen een eigen, door dPT geschreven, examenbundel, aangevuld met een grote hoeveelheid videomateriaal. Leerlingen nemen zo op een leuke afwisselende manier nog eens de gehele examenstof door, waarbij bovendien veel ruimte is voor individuele uitleg en extra hulp. Evenals voor de lente- en zomerscholen zetten we onze meest ervaren docenten in en kunnen de examentrainingen op school georganiseerd worden wanneer daar vanuit de school vraag naar is. De examentraining wordt dan exclusief voor leerlingen van school, waardoor de examentraining een stuk laagdrempeliger wordt voor alle leerlingen. Is er interesse in onze examentrainingen, of bestaan er nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Individuele begleiding
Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

dPT Wiskunde kan uitstekend helpen wanneer een specifieke leerling extra individuele begeleiding nodig heeft, bijvoorbeeld om een inhaalslag te maken of een soepele overstap naar een hoger niveau mogelijk te maken. In overleg met de leerling en docent wordt een programma opgesteld waarmee de gewenste doelen behaald worden. Inmiddels hebben we al vele leerlingen op deze manier op succesvolle wijze door een pittige periode heen geholpen. Wanneer de school is aangesloten bij het vrienden van dPT-programma komt zowel de school als haar leerlingen in aanmerkingen voor een aantrekkelijke korting op het 20-lessenpakket. De school kan volledig bepalen hoe en voor welke leerling(en) de lessen ingezet worden. Is er vanuit school interesse, of behoefte aan meer informatie? We denken graag mee.

bottom of page