top of page

Amsterdam

 

 

In 2015 is dPT Wiskunde gestart met een locatie in Amsterdam. Het begon klein met kennismakingen aan huis maar al snel werd een kantoor aan de Amstel geopend. Na het winnen van een wedstrijd voor de meest innovatieve startup zijn we verhuisd naar een kantoor in Amstelveen. Op dit moment zijn er ongeveer 40 Personal Trainers actief in Amsterdam en Amstelveen. Al deze Personal Trainers geven individuele lessen maar staan ook erg graag voor een grotere groep als wij een project doen op een van de Vrienden van dPT scholen!

Deze 40 Personal Trainers worden aangestuurd door twee regiomanagers: Justin Paardekooper en Thomas van der Hulst. Samen zorgen zij dat alle lessen worden verzorgd en zij kijken altijd verder naar de mogelijkheden om met innovatieve ideeën te komen. 

JustinPaardekooper.png

Hi! Mijn naam is Justin en ik werk sinds september 2022 bij dPT Wiskunde als Regiomanager en Personal Trainer. Ik onderhoud het contact met alle Vrienden van dPT en zorg ervoor dat er elke keer weer enthousiaste PTs voor de groep staan bij de projecten!

Justin Paardekooper

Regiomanager dPT Amsterdam

Ik ben Pascalle en werk al iets meer dan 1,5 jaar bij dPT Wiskunde als Personal Trainer en sinds maart vorig jaar ook als Regiomanager. Het leukste aan mijn werk hier vind ik het contact met de klanten en dat ik leerlingen met elke les weer een stukje vertrouwen kan meegeven.

image.png

Hallo! Mijn naam is Marnix Hazelhoff, ik zit in mijn derde jaar econometrie aan de UvA en sinds 1 april ben ik regiomanager van Amsterdam bij dPT Wiskunde. Ik vind het leuk om leerlingen te matchen aan de ideale personal trainer zodat leerlingen goede resultaten kunnen behalen en wiskunde weer leuk wordt!

Marnix Hazelhoff

Regiomanager dPT Amsterdam

Personal Trainers

 

De Personal Trainers van locatie Amsterdam studeren allemaal Econometrie aan de UvA of Econometrie en Operationele Research aan de VU. Alle Personal Trainers zijn dus wiskundig erg goed onderlegd en erg gepassioneerd over wiskunde. Elk half jaar wordt er ook gezorgd voor een gezellig teamuitje.

Pascalle Fijnvandraat

Regiomanager dPT Amsterdam

Het team Personal Trainers dat wiskunde bijles geeft in Amsterdam aan middelbare scholieren.
bottom of page