top of page

Tilburg

 

 

In 2015 was het tijd om dPT Wiskunde uit te breiden naar de tweede vestiging: Tilburg. Wat begon als een klein bedrijfje met slechts een handvol leerlingen en Personal Trainers, intakes aan huis en prille connecties op middelbare scholen, is inmiddels uitgegroeid naar een welbekende naam binnen Tilburg. Met een team van meer dan 20 Personal Trainers helpen we de leerlingen van verschillende middelbare scholen met veel enthousiasme door hun wiskunde heen, door middel van zowel individuele begeleiding als grotere projecten op school. Het kantoor in de Villa Familia aan de Noordstraat waar wij in 2021 ons intrede hebben genomen, heeft natuurlijk nog een extra boost gegeven. 

Om onze lessen zo optimaal mogelijk te begeleiden, zijn wij in Tilburg met drie regiomanagers actief: hieronder stellen we ons even kort aan je voor. Bij ons kun je terecht voor al je vragen omtrent de Personal Trainingen, ondersteuning op middelbare school, of wat voor vraag dan ook. Neem contact met ons via het formulier via de contacten pagina, en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen!

Judith Brugman

Partner dPT Tilburg

Nienke Keuning - PT_edited.jpg

Ik ben Nienke en ik ben sinds februari 2023 met veel plezier regiomanager bij dPT Wiskunde. Het enthousiasme en de professionaliteit van het team zorgt ervoor dat ik met veel plezier klaarsta voor onze leerlingen en Personal Trainers. Zie ik jou bij de volgende intake?

Nienke Keuning

Regiomanager dPT Tilburg

Foto-SaraDarwinkel.jpeg

Mijn naam is Sara en sinds februari 2024 ben ik onderdeel van het management van dPT Wiskunde. 

Sara Darwinkel

Regiomanager dPT Tilburg

Ik ben Casper en ik ben sinds 2020 met veel plezier werkzaam bij dPT Wiskunde. Het enthousiasme en de professionaliteit van het team maken het elke dag een feestje om voor dPT Wiskunde te werken. Zie ik jou bij de volgende intake?

Judith Brugman_edited_edited.jpg

Mijn naam is Judith. Samen met Stan en Ramon heb ik in 2015 dPT Tilburg opgericht. Het moment dat bij een leerling het kwartje valt en wiskunde weer een stukje begrijpelijker (en leuker) wordt, dat is waarvoor ik me al jaren graag inzet!

Personal Trainers

 

Het team van Tilburg is een hecht team met allemaal studenten Econometrie en Operationele Research aan de Tilburg University. Halfjaarlijks hebben we een teamuitje en verder zijn veel Trainers actief bij de studievereniging van Econometrie. 

Het team Personal Trainers dat wiskundebijles geeft in Tilburg aan middelbare scholieren.
bottom of page