top of page

Visie

De visie van dPT wiskunde om bijles te geven waarin de middelbare scholier zelf leert met hulp van een Personal Trainer.

In één zin: “Iedereen kan zijn wiskunderesultaten verbeteren met de juiste motivatie en hulp”. In de tekening hierboven representeert de helling de wiskundeaanleg van de leerling. Voor sommige leerlingen maakt dit het omhoogduwen van de wiskunderesultaten erg lastig. Zij hebben niet eens in de week een bijlesje of wat handige sites nodig, maar een Personal Trainer die het overzicht bewaart en de leerling in alle rust met alleen de beste middelen weet te helpen. Dit  doet  hij  in  de structurele  sessies  met de  leerling,  

maar ook in het contact met de leerling, ouder(s)/verzorger(s) en school van de leerling tijdens de rest van de week. De voortgang en planning wordt daarbij overzichtelijk bijgehouden in Mijn dPT. Na een vrijblijvend intakegesprek wordt met zorg een Personal Trainer uitgekozen die de beste klik zal hebben met de leerling. Het hele team bestaat uit bachelor- en masterstudenten van de meest intensieve (toegepaste) wiskundestudies  die Nederland rijk is.

bottom of page