top of page
Unieke projecten
Annek Bijkerk
logo-Anneke-Bijkerk_2x_edited.png

Onze locatie in Utrecht heeft een gouden randje: Anneke Bijkerk. Sinds 1989 helpen Anneke en haar team van hoogopgeleide begeleiders middelbare scholieren bij het ontwikkelen van een volwassen werkmentaliteit. Eigenlijk zou je gewoon een keer langs moeten komen op de Lange Nieuwstraat 20 om in één keer te begrijpen waarom leerlingen achteraf zo dankbaar zijn dat ze de kans hebben gekregen om bij Anneke te leren leren. Van stuiterbal naar een welwillende student, niets is onmogelijk dankzij de onderscheidende aanpak van Anneke Bijkerk. 

 

Haar geheime recept heeft zich over de afgelopen ruim 30 jaar blijven ontwikkelen, met stevige wortels in de ontwikkelingspsychologie waarin Anneke is afgestudeerd met een specialisatie in psychodiagnostiek bij kinderen. Een ander belangrijk onderdeel van Anneke’s formule is de rustige leeromgeving waarin scholieren aan de slag gaan. Hier heeft de iPad de papieren agenda nog niet verdreven en wordt in de pauze nog echt met elkaar gepraat – genietend van een kopje thee, bij voorkeur in het Utrechtse zonnetje. 

dPT wiskunde en Anneke Bijkerk werken samen om optimale wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding te kunnen bieden.

Samenwerking

Samenwerking
logo-Anneke-Bijkerk_2x_edited.png

Wiskunde is bij uitstek het vak waarbij je heel precies te rade moet gaan wat voor een leerling het ontbrekende puzzelstukje is. Soms is het eigenlijk iets kleins dat bijvoorbeeld door ziekte op school niet goed behandeld is, wat nu voortdurend in verschillende hoofdstukken op een vervelende manier tot uiting komt. Een andere keer zijn er op meerdere plekken hiaten, sommige meer samenhangend dan andere. Je kunt je voorstellen dat de aanpak van dit soort problemen een meer wiskundig-chirurgische aanpak vereist dan de begeleiders bij Anneke Bijkerk kunnen bieden, simpelweg omdat niet alle leerlingen tegelijkertijd op de behandeltafel kunnen liggen. Andersom geldt dat de Personal Trainers van dPT de bijlessen graag gebruiken voor de inhoud in plaats van het aanmeten van een juiste werkhouding, simpelweg omdat elke dag ruim vier uur privébijles voor veel mensen niet bereikbaar is. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen om voor leerlingen uit de omgeving van Utrecht een uniek pakket aan te kunnen bieden: de BetaBooster.

 

De BetaBooster is een gezamenlijk product van dPT Wiskunde en Anneke Bijkerk waarin middelbare scholieren tijdens de huiswerkbegeleidingsuren één of meerdere uren privébijles krijgen van een Personal Trainer van dPT Wiskunde. Deze Personal Trainingen vinden plaats in een afgesloten ruimte (met whiteboard) naast de grote studiezaal van Anneke Bijkerk. 

Door de samenwerking zijn er voordelige tarieven voor middelbare scholieren op zoek naar wiskundebijles en huiswerkbegeleiding.

Tarieven

Tarieven
logo-Anneke-Bijkerk_2x_edited.png

De tarieven van de BetaBooster zijn afwijkend van zowel de tarieven van dPT Wiskunde als Anneke Bijkerk, beide vanzelfsprekend in voordelige zin:​

  • Leerlingen van Anneke Bijkerk – dPT Wiskunde met een BetaBooster betalen per maand 20 euro minder voor hun abonnement bij Anneke Bijkerk. Dit geldt voor alle 8 abonnementen die Anneke aanbiedt, waarvan de actuele tarieven hier terug te vinden zijn.

  • Wat leerlingen van Anneke Bijkerk – dPT Wiskunde met een BetaBooster betalen voor de Personal Trainingen bij Anneke Bijkerk hangt af van de gekozen lesfrequentie per schoolweek, namelijk op de volgende manier:

    • 25 euro bij 1 uur / week

    • 23 euro bij 1.5 uur / week

    • 22 euro bij 2 uur / week

    • 20 euro bij 3 uur / week

Buiten de tarieven gelden de standaard abonnementsvoorwaarden van Anneke Bijkerk en dPT Wiskunde. De betaling geschiedt per automatische incasso via Anneke Bijkerk (zonder tussenkomst van dPT Wiskunde).

Individuele begleiding
bottom of page