dPT background bl-min (1).png

Examentraining

Behaal in 3 weken je eindexamen!

Het zou ontzettend leuk en verstandig zijn als je ervoor kiest met ons aan de slag te gaan om het beste van jouw examen te maken. Samen zullen we er dan alles aan gaan doen om alles wat je de afgelopen jaren geleerd hebt tijdens het CSE zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Voordat we je het aanmeldformulier onderaan de pagina laten invullen willen we je graag laten zien hoe we dit voor elkaar gaan krijgen. Ben je op voorhand al nieuwsgierig geworden naar onze materialen? Je kunt alvast een kijkje nemen in onze examenbundel en alvast een van onze theorievideo's bekijken. Ook kun je de planning voor jouw niveau alvast eens rustig bekijken.

Kleine
groepen

beste

Trainers

EIGEN

materialen

Doordat er slechts 5 tot 10 personen in ieder groepje zitten krijg je gegarandeerd genoeg persoonlijke aandacht van je Trainer.

Onze Trainers hebben met zowel één-op-één- als groepslessen veel ervaring en zijn bovendien vergevorderd met hun studie.

Bij aanvang krijg je van ons een dPT-examenbundel en tijdens de trainingen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onze theorievideo's.

 

Examentraining 2e tijdvak

Het 1e tijdvak zit erop en de uitslagen zijn inmiddels gedeeld. Allereerst de felicitaties aan alle examenleerlingen die zijn geslaagd en hun diploma binnen hebben! Mocht je onverhoopt toch nog een herkansing moeten maken voor wiskunde, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden alle leerlingen die een herkansing moeten maken persoonlijke begeleiding aan om je helemaal klaar te stomen voor de herkansing!