top of page
dPT background bl-min (1).png

Examentraining

Goed voorbereiden op het CSE is bepaald niet eenvoudig. De examens gaan over heel veel stof en je komt erg onder (tijds-)druk te staan. In die periode is het van levensbelang om je aandacht te richten op precies die punten die nog aandacht nodig hebben. Met de examentrainingen van dPT wordt je door een ervaren Personal Trainer in een behapbaar tempo door de volledige eindexamenstof geleid. Ondertussen houdt hij continu in de gaten of het tempo omhoog kan of juist omlaag moet. Alleen zo kunnen we garanderen dat je zo goed mogelijk bent voorbereid bent op het examen, zonder dat daarbij veel tijd verloren gaat. Voordat je je aanmeldt kun je hieronder alvast rustig een van onze theorie- en examenvideo's en de planning voor je niveau bekijken.

Kleine
groepen

shutterstock_280363928.jpg

Doordat er slechts 5 tot 10 personen in ieder groepje zitten krijg je gegarandeerd genoeg persoonlijke aandacht van je Trainer.

beste

Trainers

shutterstock_645425179.jpg

Onze Trainers hebben met zowel één-op-één- als groepslessen veel ervaring en zijn bovendien vergevorderd met hun studie.

EIGEN

materialen

Open Notebook

Bij aanvang krijg je van ons een dPT-examenbundel en tijdens de trainingen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onze theorievideo's.

Meer Info

"Heel fijn dat dit werd mogelijk gemaakt en ik heb vooral veel inzicht gekregen hoe het examen er ongeveer uit gaat zien en wat ik kan verwachten."
 
Examenleerling Odulphus (5 havo, Wiskunde A)                                                                         

Bron: Nimbles