Examentrainingen

Behaal in drie weken je eindexamen! 

Wil je tijdens het CSE écht het maximale uit je zelf halen? Ga dan met ons aan de slag voor je wiskunde-examen. Samen zullen we er dan alles aan gaan doen om alles wat je de afgelopen jaren geleerd hebt tijdens het CSE zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Voordat we je het aanmeldformulier onderaan de pagina laten invullen willen we je graag laten zien hoe we dit voor elkaar gaan krijgen. Ben je op voorhand al nieuwsgierig geworden naar onze materialen? Je kunt alvast een kijkje nemen in onze examenbundel en alvast een van onze theorievideo's bekijken. Ook kun je de planning voor jou niveau alvast eens rustig bekijken.

Kleine

groepen

beste

Trainers

EIGEN

materialen

Onze examentrainingen zijn opgedeeld in weekendtrainingen en langere programma's, verspreid over drie weken. Vanuit didactisch oogpunt zijn de programma's over drie weken het meest efficiënt en op lange termijn zul je van deze keuze blijven profiteren. Omdat de langere programma's niet bij iedereen perfect in de agenda zullen passen bieden we ook verschillende weekendtrainingen aan. In deze weekenden volg je een iets sneller programma, waarin vanzelfsprekend wel ook alle stof behandelen. is het niet mogelijk huiswerk mee te geven na de trainingen, hierdoor vervallen in de planning de uren gereserveerd voor huiswerkvragen. Het is voor de weekendtrainingen daarom van extra belang dat je goed voorbereid naar de training komt, zodat je van tevoren aan kunt geven welke onderwerpen jij als lastig hebt ervaren. Alle programma's en weekenden vind je terug in onze winkel. Voor al onze examentrainingen geldt: "vol is vol", dus meld je hieronder zo snel mogelijk aan als je interesse hebt.

€ 325,-

Examentraining

€ 295,-

Vriendentarief

€ 21,75

EvJ-licentie

De trainingen vinden plaats in onze lesruimten in Delft, Tilburg en Amsterdam. Tussen de lessen in zal er steeds een korte pauze van (ten minste) tien minuten zijn om de stof te laten bezinken. Vanzelfsprekend kun je het programma uitbreiden met extra lessen wanneer dat nodig lijkt. Het is echter niet mogelijk om een deel van ons programma te volgen. Selecteer hieronder je niveau en wiskundesoort om te zien voor welke programma's je je kunt inschrijven. 

Aanmelden

arrow&v
arrow&v
Phone icon.png
Mail icon.png
FB Icon.png