top of page
Unieke projecten

unieke projecten

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

dPT Wiskunde is in ieder opzicht gek op wiskundeonderwijs. We dragen dan ook altijd graag ons steentje bij wanneer er vanuit school behoefte is aan wiskundebegeleiding buiten het reguliere onderwijs om. Omdat we ons goed realiseren dat deze behoefte per school, tijdstip en leerling kan verschillen denken we altijd graag mee over de beste invulling. We zijn hierin ontzettend flexibel. Zo kunnen we bijvoorbeeld materiaal op maat ontwikkelen, video’s opnemen of meedenken over een afsluitende toets. Alles naar de voorkeur vanuit school. Voorbeelden van unieke projecten op scholen zijn een algebracursus die we voor 4 VWO hebben georganiseerd en inloopvraaguren voor de onderbouwleerlingen die een onvoldoende stonden. Is er vanuit school interesse in extra wiskundebegeleiding voor de leerling, of behoefte aan extra informatie? Neem dan snel contact op, dan denken we mee over de mogelijkheden.

Lente & zomerscholen

lente & zomerscholen

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

dPT Wiskunde heeft veel ervaring in het meehelpen met de organisatie van lente- en zomerscholen, tot nu toe steeds met leerlingen die dreigen te moeten doubleren. Tijdens dit soort cursussen herhalen we meestal stof die eerder in het jaar behandeld is, met precies die leerlingen die hieraan behoefte hebben. Ook de inrichting van zomer- en lentescholen blijft maatwerk, maar in elk geval sturen we onze meest ervaren docenten die met veel enthousiasme richting school komen voor het verzorgen van de lessen. Al onze docenten hebben ervaring met (klassikaal) lesgeven en staan ondanks die ervaring qua leeftijd dichtbij de leerlingen. Dit maakt dat hun enthousiasme vaak snel over wordt genomen door de leerlingen. Wordt er dit jaar een lente- of zomerschool georganiseerd op school, of is er vraag naar meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.

Examentraining

examentrainingen

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy
Individuele begleiding

dPT Wiskunde verzorgt al jaren kenmerkende driewekelijkse examentrainingen, waarin niet alleen tijd wordt genomen voor het behandelen van alle stof, maar bovendien tijd is om de grote hoeveelheid stof te laten bezinken. De examentrainingen zijn van hoog niveau en alle leerlingen krijgen een eigen, door dPT geschreven, examenbundel, aangevuld met een grote hoeveelheid videomateriaal. Leerlingen nemen zo op een leuke afwisselende manier nog eens de gehele examenstof door, waarbij bovendien veel ruimte is voor individuele uitleg en extra hulp. Evenals voor de lente- en zomerscholen zetten we onze meest ervaren docenten in en kunnen de examentrainingen op school georganiseerd worden wanneer daar vanuit de school vraag naar is. De examentraining wordt dan exclusief voor leerlingen van school, waardoor de examentraining een stuk laagdrempeliger wordt voor alle leerlingen. Is er interesse in onze examentrainingen, of bestaan er nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Individuele begeleiding

Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy
Icon aanbodpagina scholen (optie 3) - cy

dPT Wiskunde kan uitstekend helpen wanneer een specifieke leerling extra individuele begeleiding nodig heeft, bijvoorbeeld om een inhaalslag te maken of een soepele overstap naar een hoger niveau mogelijk te maken. In overleg met de leerling en docent wordt een programma opgesteld waarmee de gewenste doelen behaald worden. Inmiddels hebben we al vele leerlingen op deze manier op succesvolle wijze door een pittige periode heen geholpen. Wanneer de school is aangesloten bij het vrienden van dPT-programma komt zowel de school als haar leerlingen in aanmerkingen voor een aantrekkelijke korting op het 20-lessenpakket. De school kan volledig bepalen hoe en voor welke leerling(en) de lessen ingezet worden. Is er vanuit school interesse, of behoefte aan meer informatie? We denken graag mee.

bottom of page